menu


zaterdag 26 maart 2022

131: PEGASUS, EENHOORN, FENIKS-GARUDA, SHEHERAZADE-VLIEGEND TAPIJT, MELCHISEDEK

 Er zijn oude landkaarten, die met grote precisie een configuratie van de aarde beschrijven die verschilt van de huidige, zoals Antarctica zonder ijs, verdwenen continenten, waarvan veel gegevens pas onlangs door de officiële wetenschap zijn bevestigd. Kaarten zoals die van Piri Reis, of die van Pizzigano, Oronteus Finaeus, Gerardus Mercator of Scott-Elliot, met bewijzen van het oude Atlantis en Lemurië.

Er zijn veel aanwijzingen dat er 12.000 jaar of langer geleden een beschaving was, of meerdere beschavingen, met grote kennis die nu verdwenen is, en daarom wordt er in veel tradities en legenden gesproken over "reuzen", mythische wezens, dieren zoals Eenhoorns, de Pegasus, de Feniks, de Garuda, boodschappervogels die spraken en de goden, die met de mensen samenleefden, vergezelden, en andere mythische wezens die nu verdwenen zijn.

Ook verhalen en legenden vertellen ons over magische onsterfelijke wezens, geesten, vliegende tapijten, waarvan de oorsprong verloren is gegaan in de oudheid van het menselijk verleden, maar die een herinnering in stand houden aan iets dat werkelijk heeft bestaan.

En wat is het mysterie van de verhalen over koning Salomo en de koningin van Sheba en hun wonderen? En hoe zit het met het land aan gene zijde van de zeeën, het heilige land van de hoogste wijsheid en zalig geluk dat bekend staat als Shamballah, waar de koning van de wereld woont?