menu


maandag 27 november 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 49: VALSE VLAGGEN PALESTIJNSE OORLOG, MOORDEN GANDHI SISSI KENNEDY LADY DI

 We leven in een moeilijke tijd, waarin een nietsvermoedende bevolking wordt bedrogen en voorgelogen, door regeringen vol goede beloften, maar vaak verraders van de burgers, omdat ze alleen geïnteresseerd zijn in macht, en geen scrupules hebben om hun toevlucht te nemen tot valse vlaggen, om oorlogen en conflicten uit te lokken, terreur en angst te gebruiken, dit alles om heerschappij en controle over de bevolking te hebben.

Zo hebben ze geen scrupules in het zoeken naar een excuus om oorlog te voeren tegen een andere natie, meestal een zwakkere tegenstander, en hiervoor orkestreren ze een "aanval" tegen zichzelf, om vervolgens die andere natie de schuld te geven en zo een rechtvaardiging te hebben om ze aan te vallen.

Door de geschiedenis heen hebben veel gebeurtenissen de loop der gebeurtenissen veranderd dankzij een valse vlag, zoals het geval was bij het zinken van de "USS Maine" in Cuba, wat leidde tot oorlog met Spanje, of het zinken van de Titanic, de Lusitania, de aanval op Pearl Harbour of de vernietiging van de Twin Towers in de Verenigde Staten, en vele andere, zoals de aanval op de "USS Maine" in Cuba, wat leidde tot oorlog met Spanje, of het zinken van de Titanic, de Lusitania, de aanval op Pearl Harbor of de vernietiging van de Twin Towers in de Verenigde Staten, en vele andere, zoals de aanslagen in de Boston Marathon, Charlie Hebdo, Nice, de oorlogen in Oekraïne en de huidige oorlog in Palestina, al deze gebeurtenissen met een specifiek doel en ook om dood en terreur te zaaien.

En hoe zit het met de moorden die in de geschiedenis hebben plaatsgevonden? Wat was het doel van het vermoorden van grootse personages, activisten, politici of personen van het koningshuis, die bezorgd waren over hun volk? Abraham Lincoln, Roosevelt, Gandhi, Luther King, Eva Perón, Keizerin Elizabeth of Sissi, Pancho Villa, Allende, Grace Kelly, Lady Di, de Kennedy's, Frei Montalva, Shinzo Abe, Ayrton Senna en vele anderen. Zou het kunnen dat ze allemaal op de één of andere manier een bedreiging vormden voor de dominantie van de globalistische elite, en dat deze niet aarzelden om hun leven te ontnemen voor hun belangen?