menu


zaterdag 26 februari 2022

129: HEILIGE BERGEN, BUCEGI, EILAND, HELEND WATER, REUZEN, HENOCH, SINT-CHRISTOFFEL

 We gaan verder met dit vierde deel over het interessante onderwerp van de Holle Aarde en het Koninkrijk Agharti, en we zullen in dit hoofdstuk meer bewijzen zien die de realiteit bevestigen van deze onderaardse wereld, bewoond door geëvolueerde binnenaardse wezens en anderen meer.

Daarnaast zijn er verbindingspunten en toegangen tot die interne wereld van onze planeet, waaronder enkele mysterieuze bergen verspreid over de hele aardbol, die als heilig worden beschouwd, ze bewaren vele mysteries die belangrijk zijn om te kennen. Zo is er onder andere de berg Epomeo in Italië, Mount Shasta in de Verenigde Staten, het Bucegigebergte in Roemenië en zijn enorme gewelf met technologie van duizenden jaren oud, Kailash in de Himalaya, beschouwd als de spirituele top van de planeet, de berg Montserrat in Spanje en zijn stenen bewakers, allemaal van zeer oude oorsprong, ze bewaren de energie en het mysterie van wat ze in zich dragen.

En wat kunnen we zeggen over de raadselachtige Leylijnen en hun relatie met de magnetische velden van de aarde en de mens? Of de magische Eilanden die verschijnen en verdwijnen? Of het mysterie van het water en zijn genezende kracht, bron van eeuwige jeugd?

Er zijn ook grote mysteries met de reuzen waarvan er vele overblijfselen zijn, evenals wezens met een lange levensduur. En wie waren de Shemsu Hor, de raadselachtige reusachtige wezens, volgelingen van Horus, die op de Aarde woonden in tijden vóór de zondvloed?