menu


maandag 16 mei 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 21: HOLLYWOOD, NAZI-PROPAGANDA, MAFFIA, CONTROLE, SATANISME DISNEY, MISBRUIK

 Vanaf het begin werd Hollywood beschouwd als een droomfabriek waar briljante jonge acteurs succesvol wilden zijn, maar het veranderde in het belang van een economische en machtselite, en werd een door de CIA gecontroleerd Amerikaans propagandaministerie en een fabriek van gedachtencontrole en manipulatie tot op de dag van vandaag.

Zozeer zelfs dat het een grote invloed heeft gehad op de belangrijkste wereldoorlogen en steun verleende aan het nazi-regime. Hollywood heeft een geschiedenis van schandalen, corruptie, ondeugd, drugs, seksueel misbruik, zelfmoord en moord... en is het centrum geworden van de Amerikaanse en internationale criminele maffia.

Maar dat niet alleen, het is ook de crème de la crème als het gaat om kindermisbruik. De technieken van mentale controle kregen vat op de meisjes van de "Disney Club", en op vele jongeren, waardoor hun leven een hel werd van drugs, depressie, gevangenis, verdorvenheid, pedofilie, satanische ceremonies, totdat zij gehypnotiseerde marionetten werden in dienst van hun scheppers.

Maar Hollywood is ook een grote propagandafabriek voor de echte machthebbers, het verstrekt desinformatie en is een rookgordijn voor hun talloze misdaden, zoals ook nu gebeurt. En wat te denken van de talloze beroemde acteurs en actrices die de overheidscampagne voor de vaccins en de draconische maatregelen tegen de bevolking hebben gesteund, leugens hebben gepromoot en vervolgens op hun beurt slachtoffer zijn geworden van de bijwerkingen en zelfs zijn gedood door de moordende vaccins?