menu


dinsdag 5 oktober 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 4: ITALIË DRAGHI, GREEN PASS, PROTEST, COMMUNISME CHINA, GOLDMAN SACHS

 Na de recente aankondiging door de Italiaanse regering van het verplichte vaccinatiepaspoort voor alle werknemers in zowel de openbare als de particuliere sector, met het dreigement dat het salaris zal ingehouden worden van degenen die het niet tonen, en met het oog op deze nieuwe tirannieke maatregel waarbij zij de rechten die we tot nu toe hadden steeds verder willen inperken en een tweeklassenmaatschappij creëren, komen burgers in heel Italië in actie met protesten en demonstraties.

Maar wie is Mario Draghi, de huidige premier van Italië, een voormalige bankier van Goldman Sachs, die Italië in het kader van een geheime operatie, toen hij minister van Financiën was, heeft uitverkocht door de beste bedrijven, industrie en banken van Italië voor een spotprijs te privatiseren?

Zou het kunnen dat hij nu ook, gebruikmakend van de verzonnen gezondheidscrisis met een nepvirus en giftige vaccins, wat er nog over is van Italië wil liquideren en de bevolking zo snel mogelijk wil laten verdwijnen? Wat zijn de sinistere doelen die Draghi in gedachten heeft, om de agenda te vervullen van degenen die de regeringen vanuit de schaduw controleren?

Mario Draghi heeft echter een verleden van corruptie en er worden momenteel vele beschuldigingen tegen hem ingebracht, en hij zal er niet mee wegkomen, aangezien de burgers het zich realiseren, en zij hebben verenigd een strijdbaar verzet gecreëerd om dit prachtige land Italië te redden.