menu


dinsdag 28 september 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 3: FRANKRIJK TEGEN TIRANNIE MACRON, PROTEST COVID-GELE HESJES, NOTREDAME

 Onder het voorwendsel van een valse gezondheidscrisis hebben regeringen overal ter wereld, en vooral in Frankrijk, een reeks maatregelen genomen die de vrijheden beperken en tegen de bevolking gericht zijn, zoals de befaamde Green Pass om toegang te krijgen tot bepaalde plaatsen als heimelijke verplichting tot vaccinatie, ontslagen en discriminatie van niet-gevaccineerden, waaruit blijkt dat de huidige Franse president is ingegaan tegen de grondbeginselen van de natie van Vrijheid, Gelijkheid, Broederlijkheid.

Het volk heeft zich echter verenigd in demonstraties en protesten in het hele land en eist het aftreden van president Macron, die het volk niet verdedigt, maar zijn totalitaire agenda nastreeft, en om deze rampzalige houding te verdoezelen en de opkomende vloedgolf van protest, gecreëerd door de burgers, te verbergen, voert Macron, die banden heeft met de Rothschildbank en de Bilderberg Club, een reeks politieke acties uit om de aandacht af te leiden van zijn regering.

Dus het laatste nieuws, zoals de crisis van de onderzeeërs met de V.S. en Australië, met de terugtrekking van ambassadeurs, de oorlog van de terroristen in Afghanistan, zijn reis naar Polynesië die meer rampen heeft veroorzaakt, enz., dit alles laat zien wat erachter steekt. Maar het volk heeft genoeg van zijn beleid en wil dat hij aftreedt.