menu


vrijdag 21 januari 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 14: ADMIRAAL BYRDS GEËERDE, BEJUBELDE, EN DAARNA VERGETEN BINNENAARDSE REIS

 Er zijn aanwijzingen dat er binnenin onze planeet Aarde een wereld bestaat waar geëvolueerde wezens leven. Wie zijn deze vreemde wezens? Hoe zijn zij ertoe gekomen in de Aarde te gaan wonen? En waar zijn de ingangen tot hun onderaardse steden?

Er zijn veel ontdekkingsreizigers geweest die naar deze ingangen hebben gezocht en sommigen van hen zijn erin geslaagd de holle aarde binnen te geraken, zoals in het geval van de beroemde en vermaarde Amerikaanse Viceadmiraal Richard E. Byrd, ontdekkingsreiziger van de poolgebieden, bij één van zijn expedities naar de Noordpool kwam hij in contact met deze binnenaardse wezens.

Byrd beschreef in zijn dagboek dat er binnen in de Aarde meren, rivieren, vegetatie en dierlijk leven zijn, en dat de temperatuur er ongeveer 20 graden Celsius bedraagt. Hij vertelt ook dat zijn vliegtuig werd begroet en begeleid door vliegende schotels die hem bij de heersers van dat onderaardse rijk brachten om een boodschap aan de mensheid over te brengen. Hij ging zelfs zover dat hij zijn ontdekking meldde aan de Generale Staf van het Pentagon, maar hij kreeg het bevel te zwijgen over deze wonderbaarlijke Aarde voorbij de Pool.