menu

woensdag 2 december 2020

India tempel-technologie, Goden, Dwarka, Vimana-Astra, Asura, Mahabharata

 Zonder twijfel laat de duizendjarige hindoeïstische cultuur ons via talloze monumenten en steden met een verbazingwekkende technologische en architectonische perfectie, zien hoe groots en wonderbaarlijk ze waren, omdat vele ervan werden gebouwd door de goden zelf, of door wijze architecten zoals Visvakarma, de bouwer van steden zoals Dwarka, de gouden stad van de God Krishna. De Trimurti van de goden Brahama, Vishnoe en Shiva, samen met hun echtgenoten, vertegenwoordigt een fundamentele kracht voor het bestaan van het universum, en zoals is geopenbaard in boeken zoals de Mahabharata, de Skanda purana, de Ramayana, de Bhagavad Gita, de Rig Veda en in vele andere Vedisch-Brahmaanse teksten waren deze goden fysiek aanwezig en leefden ze samen met de mensen.

En wat betreft deze enigma’s van een indrukwekkende technologie en architectuur is er de mysterieuze tempel van Kailasa, uitgehouwen uit één enkele rots, de Zonnetempel van Konark, de oude tempel van Ramappa, het Warangal Fort, en nog vele andere, waarvan tot op heden niemand kan verklaren hoe ze werden gebouwd of wat voor nut ze hadden door hun enorme afmetingen.

Er is ook opgetekend dat de Deva's zich in gigantische mobiele paleizen verplaatsten, bekend als Vimana’s, echte vliegende schepen die in staat waren om zich niet alleen in de lucht maar ook in het heelal te verplaatsen... Zou het kunnen dat ze in de oudheid zoveel geavanceerde technologieën hadden die hen in staat stelden om interplanetaire reizen te maken of zelfs in de tijd te reizen? En hoe zit het met de krachtige wapens die bekend staan als Astra’s, die door de goden werden gebruikt om de asura-demonen te bestrijden? En met de kosmische culturele tradities zoals Diwali en de connectie ervan met de Plejaden of de zeven Krittika- zussen, waarbij de overwinning van het licht op de duisternis wordt gevierd?

Ongetwijfeld heeft de duizendjarige hindoeïstische cultuur een diepe inhoud zonder weerga van wijsheid en kennis, zowel technologisch, metafysisch, kosmogonisch en wetenschappelijk, die niet diepgaand gewaardeerd wordt of die men zelfs heeft proberen te verbergen.

Maar niet alleen dat, oude Indiase teksten staan ook vol beschrijvingen van een grote nucleaire holocaust in de oudheid, veroorzaakt door krachtige vernietigingswapens die we ons niet voor kunnen stellen voor die tijd.

In de Mahabharata wordt verteld dat er zware verwoestende oorlogen zijn gevoerd, zoals de Kurukshetra-oorlog tussen de Pandava's en de Kaurava's, een angstaanjagende strijd die steden en naties volledig hebben vernietigd en waarbij verteld wordt dat er talloze vliegende schepen en magische wapens werden gebruikt die ongekend zijn de dag van vandaag. Bestonden er echt kernwapens in de oudheid? Wat zijn de mysteries die in deze ongelofelijke cultuur van het oude India schuilgaan? 


Video gerealiseerd door Alcyone Plejaden


****NIEUW FORMAAT MET AUDIO**** 

***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***