menu


zaterdag 1 juni 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 60: MONARCHIE EUROPA, ZAAK LETIZIA HARRY, SCHANDAAL ZWEDEN DENEMARKEN MONACO

 Absolutistische en corrupte monarchieën hebben eeuwenlang een groot deel van Europa gedomineerd, zoals de moorddadige gravin van Hongarije, Elizabeth Bathory; Mary I van Engeland, "Bloody Mary". Vandaag de dag zijn er nog steeds landen die monarchale regeringen handhaven, zoals Spanje, het Verenigd Koninkrijk, het Vorstendom Monaco, België, Luxemburg, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en andere.

Maar de realiteit is dat monarchieën over de hele wereld in vrije val zijn. Zoals de Spaanse, met gevallen van ontrouw, corruptie, seksschandalen, satanisme en het toelaten dat het volk dat zij regeren, opzettelijk en wreed bedrogen werd tijdens de covid-19-pandemie.

Er zijn ook de seksschandalen in het Zweedse koningshuis van koning Gustav en zijn neef; de schandalen van Frederik van Denemarken; die van Albert van Monaco, zijn buitenechtelijke kinderen en zijn homoseksualiteit, of de eindeloze geschiedenis van koninklijke schandalen in België.

Het tijdperk van de grote heersers die het volk wijs regeerden is voorbij. Er zijn geen koningen meer die vechten om de levensomstandigheden van de burgers te verbeteren, die hun rechten beschermen, onderwijs en een gezonde cultuur bevorderen, zoals in Egypte Ramses II en koningin Nefertari deden, koning Arthur en koningin Guinevere, koning David, koning Salomo, koning Lodewijk IX van Frankrijk, Elizabeth I koningin van Engeland, keizerin Elisabeth van Oostenrijk, prinses Grace van Monaco of prinses Diana van Wales, die zich volledig inzetten om hun volk te helpen.

Het is beschamend dat terwijl de mensen nauwelijks genoeg te eten hebben, de koningshuizen genieten van extreme luxe, multimiljonairsrekeningen in belastingparadijzen, paleizen, exclusieve huizen, luxeauto's, opzichtige jachten, meerdere onroerende goederen, allemaal betaald met het belastinggeld van de lijdende burgers.