menu


zondag 22 april 2018

Illegaal bombardement Syrië, valse chemische aanval, sancties Rusland, WOIII

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE BESTAAT UIT TWEE DELEN***

Deze extra dringende documentaire is gemaakt met als enig doel om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen en bewust te maken van de huidige oorlogszuchtige feiten van spanning, waarmee het Imperium en zijn bondgenoten ernaar streven om invallen te blijven doen in soevereine landen zoals Syrië en andere van de regio, en de omgekochte pers en de VN bewaren het stilzwijgen hierover of geven geen werkelijke informatie.
Wat zou de geheime beweegreden zijn die erachter steekt en deze oorlogszuchtige beraming manipuleert, waarbij men probeert om de waarheid te verbergen, gesteund op een streven naar stabiliteit en vrede volgens wat ze zeggen, terwijl ze overal enkel meer chaos en pijn creëren?
Zou het zijn omdat ze de oorlog tegen Syrië verloren hebben en nu proberen zich te wreken en reacties uit te lokken tegen Rusland voor de steun die het gegeven heeft ten gunste van het Syrische volk?
Als deze oorlogszuchtige reacties niet zo snel mogelijk stoppen, zullen de resultaten van zovele bedreigingen, sancties, leugens, desinformatie, continue druk en dwang... catastrofaal en onomkeerbaar zijn. Daarom vragen we ons af: wat verbergt de hegemonische elite achter deze wrede aanvallen op Syrië? Welke nieuwe excuses zullen ze blijven zoeken opdat de Derde Wereldoorlog waarop ze zozeer azen, zou uitbreken?