menu


maandag 3 oktober 2022

144: OORSPRONG EDELSTENEN-VERVLOEKTE JUWELEN DIAMANT HOPE, SANCY, KOH-I-NOOR, ORLOV

 Spreken over edelstenen is spreken over het mysterie van de planeet. De schoonheid, de kleur en het licht van kristallen, kwarts, mineralen, edelstenen, edelstenen zoals amethisten, agaten, smaragden, toermalijn, granaten, robijnen, saffieren, diamanten en vele andere, evenals goud, zilver, koper... ze hebben allemaal hun oorsprong en een rechtstreeks verband met de Holle Aarde, en waren een geschenk van de wezens van de Agharti.

Kostbare juwelen die zijn gesmeed met inspanning en de elementen gedurende miljoenen jaren. Mineralen met grote eigenschappen en buitengewone trillingen die de belangrijkste momenten van de geschiedenis en haar karakters hebben begeleid, zijn door verschillende culturen en volkeren door de geschiedenis heen gebruikt voor bescherming, genezing en geneeskunde, voor een lang leven en spirituele evolutie. Er zijn veel talismannen gedragen door beroemde mensen in de geschiedenis.

Maar ze werden ook begeerd door velen die ze roofden of oneerlijk verwierven. Als gevolg van de ambitie van mensen, invasies, oorlogen en strijd van volkeren, de overheersing en slavernij van de enen over de anderen, kregen degenen die ze onrechtmatig weghaalden grote tegenslagen en ongelukken. Ze lieten een spoor na van pijn en vervloekingen tot op de dag van vandaag, zoals het geval was met de Hope-diamant, de Sancy, de Koh-i-noor, de Black Orlov, de Paarse Saffier van Delhi en andere edelstenen, waardoor hun eigenaars gedurende generaties allerlei tragedies en gruwelijke sterfgevallen leden.