menu


dinsdag 13 augustus 2024

Alcyone Plejaden Extra 65: von der Leyen Genocide, Corruptie Pfizer, Europarlementsleden tegen, NWO

 Ursula von der Leyen, de meest gehate en impopulaire voorzitter van de Europese Commissie in de geschiedenis, heeft de steun van haar partij, de Duitse Christendemocratische Unie (CDU), voor een tweede ambtstermijn.

Door haar wanbeleid, vooral wat betreft de anti-Russische sancties van de EU en het groene beleid, wordt ze als verantwoordelijke aangewezen voor de huidige economische crisis in Europa. Met een familieachtergrond van nazi-aristocraten en na Duitsland te ruïneren toen ze minister van Defensie was, wordt ze momenteel beschuldigd van de grootste corruptie in de geschiedenis, vanwege duistere contracten met het farmaceutisch bedrijf Pfizer en een belangenconflict door te profiteren van miljoenencontracten met haar echtgenoot Heiko.

Haar beloften zijn onderliggende doelen van de satanische en perverse globalistische Agenda 2030, ze riep op tot digitale ID-systemen vergelijkbaar met de Covid-19 vaccinatiepaspoorten en probeert een "digitale identiteit"-app en AI te introduceren.

Ursula was voorstander van gedwongen vaccinatie, lockdowns en gezondheidspassen. Ze negeerde onze Europese waarden en de mensenrechten van alle personen volledig.

Velen beseffen echter het ware gezicht van de rijke, tirannieke, blinde verdedigster van de VN Agenda 2030 en de Grote Reset, en die spot met de Europeanen, en veel Europarlementariërs stellen haar aan de kaak en tonen waarom ze niet aan het hoofd van het Europese instituut zou moeten staan, zoals we in deze video zullen zien.