menu


maandag 7 februari 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 15: TEDROS ADHANOM, GEEN ARTS, COMMUNIST CHINA, WGO-GATES, CORRUPT, GENOCIDE

 Wie is Tedros Adhanom, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, die het lot van de mensheid in handen heeft gehad, tijdens de Covid-crisis?

Zijn achtergrond is aan het licht gekomen en het is nogal verrassend te ontdekken dat Adhanom's politieke carrière begon in het Tigray People's Liberation Front (TPFL), een terroristische organisatie die momenteel Ethiopië regeert en talloze misdaden tegen de bevolking heeft begaan: gijzelingen, bomaanslagen en berovingen, zelfs Amnesty International heeft zijn politieke geweld decennia lang aan de kaak gesteld.

Er bestaat een vernietigend dossier waarin hij ervan wordt beschuldigd als minister van Volksgezondheid van Ethiopië een echt genocidaal beleid te hebben gevoerd, waarbij hij verschillende cholera-uitbraken in zijn land en in Soedan in de doofpot heeft gestopt, en afgezien van het feit dat hij geen arts is, leidde en nam Tedros Adhanom deel aan het grootste financiële corruptieschandaal in Ethiopië waarbij misbruik werd gemaakt van wereldwijde fondsen.

Tedros' agenda sluit nauw aan bij de prioriteiten van de Global Health Security Agenda, die wordt gepromoot door de belangrijkste financiers en beïnvloeders van de WGO: de Bill and Melinda Gates Foundation en GAVI, de Globale Alliantie voor Vaccins en Immunisatie.

Maar ook als marionet van de CCP heeft hij de wereld verraden in naam van de bescherming van China door talrijke doden en massale verwondingen te veroorzaken door een dodelijk Covid-vaccin. Hij wordt beschuldigd als "genocidepleger", "corrupt", "verantwoordelijk voor misdaden tegen de mensheid", aangeklaagd bij het Internationaal Strafhof.