menu


woensdag 15 november 2023

164: BERMUDADRIEHOEK, SPOOKSCHIP, UFO'S AIRFRANCE, MALAYSIA, CONCORDE, FOO FIGHTER

In deze derde aflevering over Sterrenportalen en Tijdreizigers duiken we in het mysterie van de mysterieuze verdwijningen van vliegtuigen en schepen, in veel gevallen inclusief de bemanning en passagiers, die zich door de geschiedenis heen hebben voorgedaan zonder dat er tot op heden iets over bekend is.

Er zijn plaatsen verspreid over de planeet, zoals de Bermudadriehoek of de Drakendriehoek, waar zich vreemde fenomenen en anomalieën voordoen, vortexen of openingen die verschillende realiteiten van ruimte-tijd met elkaar verbinden, een soort portalen of sterrenpoorten die deze mysterieuze gebeurtenissen zouden kunnen verklaren.

Er zijn vele gedocumenteerde gevallen, zoals de verdwijning van "vlucht 19", of de "Star Tiger", en de Star Ariel, of een Lockheed Electra, bemand door de bekende piloot Amelia Earhart die spoorloos verdween, en vele andere... En wat voor verband hebben ze met verslagen van vliegeniers, militaire of burgerpiloten die vliegende schotels zagen of er contact mee hadden? En de Foo Fighters, beroemde waarnemingen die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog? En verslagen van botsingen van grote vliegtuigen met Ufo’s?

Andere beroemde verdwijningen zijn die van de vlucht van Malaysia Airlines, met 227 passagiers en 12 bemanningsleden aan boord, of de bekende vlucht van Air France, waarvan de crash werd veroorzaakt door een botsing met een Ufo, het geval van het supersonische vliegtuig Concorde, waarvan bekend is dat het meerdere keren door UFO's werd begeleid. En andere die verdwenen in de aanwezigheid van Ufo’s. Wat is het mysterie achter deze gevallen?

Wat betreft deze raadsels en mysteries zullen we ons ook verdiepen in de verdwijning van schepen, jachten, zoals de Mary Celeste, de Valbanera, de Frigorifique, Zebrina, Cyclops, en vele andere, evenals andere gebeurtenissen over spookschepen, zoals de Vliegende Hollander, de Tricouleur en andere interessante, nog steeds onopgeloste gevallen.