menu


maandag 5 september 2022

142: HYPERBOREA-LEMURIË, GEHEIME BASES-FRAUDE APOLLO11, PROFETIE MELKISEDEC-HERMES

 Al generaties lang zijn mensen zich bewust van continenten en beschavingen die verloren zijn gegaan. Niet alleen Atlantis, ook andere legendarische landen, verloren in de diepten der zeeën of veranderd in onherkenbare woestijnen, zoals Hyperborea en Lemurië of het continent Mu, verdwenen door een nog niet onthulde kosmische oorzaak, maar het is iets dat ook ons vandaag kan overkomen.

Tradities, mythen, verhalen die verwijzen naar deze oude beschavingen zijn overal te vinden, en men heeft ontdekt dat zij op de fysieke overblijfselen van deze verdwenen beschavingen, geheime militaire basissen hebben gevestigd, zoals Pine Gap, in Australië.

Onderzoekers hebben een geheim ruimteprogramma blootgelegd dat deel uitmaakt van een regeringscomplot dat al jaren ruimte-exploratie en geavanceerde technologie verbergt die reizen naar de Maan en Mars mogelijk maakt, waar al kolonies bestaan, evenals de buitenaardse aanwezigheid op Aarde en in deze geheime basissen over de hele planeet.

En hoe zit het met de nep-maanlanding van de Apollo 11, waarom is het bedrog van de maanreis in de doofpot gestopt? En aangaande het bestaan van twee manen rond de Aarde, waarom werd alle bestaande informatie verzwegen?

En wat kunnen we zeggen over de profetieën die wezens als de koning van de wereld Melkisedec of Hermes Trismegistus in het verleden hebben nagelaten, en die van toepassing zijn op de mensheid in deze tijd? Dit zijn allemaal mysteries die het waard zijn onthuld te worden en te leren kennen.