menu


zaterdag 4 december 2021

124: VRIJE ENERGIE, TESLA, DNA- PIJNAPPELKLIER, CHRONONAUTEN, MUZIKAAL MULTIVERSUM

 We leven in een psychologische, genetische en spirituele oorlog van controle, macht en ontvolking die de schaduwelite tegen de Mensheid voert, en hiervoor gebruiken ze een vaccin dat het DNA wijzigt, omdat ze weten dat DNA zo waardevol is dat het ons diepe kennis en verbindingen met het Universum zelf geeft, en er is bewijs dat ze de twaalf DNA-strengen die wij aanvankelijk hadden, hebben geamputeerd en er slechts twee hebben overgelaten, zodat zij nu bang zijn voor het ontwaken van miljoenen mensen die zich realiseren wat zij ons hebben aangedaan.

Daarom wordt alles wat uit het stellaire veld komt of van buitenaardse oorsprong is, opzettelijk verzwegen en niet openbaar gemaakt, hetzelfde geldt voor de vrije Nulpuntenergie.

In werkelijkheid maakt Vrije Oneindige Energie deel uit van de lege ruimte, het is een onuitputtelijke energie die ons grote voordelen zou brengen, maar toch wil men haar vervangen door de schadelijke 5G. Vrije Nulpuntenergie werd ontdekt door het grote genie Nikola Tesla, en enkele wetenschappers die het nadien ontwikkelden, werden vermoord.

Deze energie was bekend en werd gebruikt door verschillende oude culturen zoals in Egypte, India, waar er overblijfselen zijn die aantonen dat zij over een superieure technologie beschikten waarmee ze grote werken bouwden, tempels, piramiden... Ze werd ook gebruikt om te reizen door de kwantum en fractale universa van geünificeerde velden, waar de Muziek der Sferen vibreert, en waar de Chrononauten of Sterrenreizigers zich door de hyperruimte bewegen met behulp van Stargates.