menu


maandag 21 november 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 34: LULA, PEDOFIEL, LGBT, MILJONAIR, KINDEREN VERNIETIGEN, BOLSONARO, PROTEST

 De pas verkozen president Luiz Inácio Lula da Silva, die de Braziliaanse verkiezingen op frauduleuze wijze heeft gewonnen door gebruik te maken van een manipuleerbaar elektronisch stemsysteem, is een persoon die in de gevangenis heeft gezeten voor corruptie, fraude, voorkeursbehandeling en andere zaken die nog lopen. Maar hoewel hij zich voordoet als een man van het volk, die dicht bij de arbeiders staat, is hij in werkelijkheid een elitair die op frauduleuze wijze een groot fortuin heeft vergaard, en die zich nooit om zijn volk heeft bekommerd.

Maar dat niet alleen, hij wordt er ook van beschuldigd een pedofiel te zijn en de rechten van de LGBTQIA+ gemeenschap te bevorderen, iets wat volledig indruist tegen de oorspronkelijke opvoeding van het Braziliaanse volk en de verdediging van het gezin en de kinderen, de basis van de gezinswaarden waarvoor Brazilië altijd al is gekend.

Er zijn verschillende verklaringen en schandalen die deze feiten bewijzen, en kinderen zijn het doelwit van de LGBT-agenda van de satanistische en pedofiele elite, om hun identiteit te stelen en hen ten dienste te stellen. Lula, een gehoorzame dienaar van de occulte macht van de elite, is bereid om de toekomst van Brazilië en de mensheid, de kinderen, te elimineren door ze zo snel mogelijk te doden met het verplichte vaccin, en ze zijn erin aan het slagen, tenzij er een wereldwijde opstand komt.

Maar de bevolking van Brazilië wordt wakker en miljoenen burgers demonstreren in alle steden in voortdurende protesten tegen Lula en ter ondersteuning van Bolsonaro, en het verspreidt zich naar andere landen ter verdediging van de democratie, en voor een toekomst van vrijheid en soevereiniteit.