menu


zaterdag 1 mei 2021

109: UFO-COVER-UP, BLUE BOOK, MEN IN BLACK, EISENHOWER-PACT, CONTACT LICHTWEZENS

 Wij moeten beseffen dat de documenten die spreken over de ware oorsprong van ons ras en over de buitenaardse krachten die onze ontwikkeling hebben beïnvloed, vele jaren geleden door de wereldautoriteit en haar geheime genootschappen zijn geconfisqueerd. En de realiteit is dat de geschiedenis van de mens vol zit met misleidingen, weglatingen en fouten.

Zo heeft de macht die ons regeert, getracht de waarheid van hun samenzwering voor ons te verbergen, allemaal om het menselijk ras te controleren en te elimineren, en ze hebben talloze invasies, aanvallen, gewapende conflicten en aanvallen onder valse vlag uitgevoerd om ons te domineren en tot slaaf te maken, terwijl zij door middel van hun duistere psychologie, indoctrinatie en manipulatie de mensen onzeker, angstig en depressief maken, tot op de dag van vandaag.

Zo zijn samenzweringen tot stand gekomen, moordaanslagen onder valse vlag, zoals die welke aanleiding gaven tot de Eerste en Tweede Wereldoorlog, aanslagen zoals die op de Twin Towers, en zovele andere daden tegen de mensheid, om erin te slagen de Nieuwe Wereldorde tot stand te brengen…

En wat kunnen we zeggen over het Blue Book project, één van de best bewaarde geheimen van de Verenigde Staten over UFO-waarnemingen? En over de officiële propaganda om UFO-waarnemingen in diskrediet te brengen? Of over de mysterieuze Men in Black, die alles wat met het UFO-thema te maken heeft neutraliseren, mensen er bang voor maken en het zwijgen opleggen? En dit alles ondanks het enorme aantal oprechte mensen, politieke en religieuze leiders, wetenschappers die door buitenaardsen gecontacteerd zijn, bewijsmateriaal en getuigenissen die door de geschiedenis heen opgetekend zijn... Waarom is alles verborgen gehouden, of in diskrediet gebracht? Wat is het doel, wat zit erachter?

Maar het enige dat over buitenaardse wezens wordt doorgegeven, is over de kleine en robotachtige aliens die verantwoordelijk zijn voor het ontvoeren van vele mensen tegen hun wil. Waarom wordt er niet verwezen naar de Plejadiaanse wezens van licht en wezens van andere geëvolueerde werelden met dezelfde eigenschappen als de mens, die de mensheid willen helpen en zeker in deze tijd, waarin de duistere krachten de nieuwe plandemie hebben gecreëerd die aan de Aarde wordt opgedrongen en ons aantast?