menu


maandag 11 april 2022

132: PARELS, AGHARTI, STARGATES, EGYPTE KOSMISCHE REFLECTIE, PIRAMIDEN, SFINX

 In deze nieuwe videodocumentaire gaan we verder in op het interessante onderwerp van de Holle Aarde en haar enigma’s, en de geëvolueerde Wezens die haar bewonen, en deze keer onthullen we de duizendjarige Egyptische cultuur en haar mysteries, waarvan vele tot op de dag van vandaag onopgelost zijn.

In de inleiding zullen we het mysterie zien van de aantrekkelijke parels die als een wonder van de Holle Aarde, ons een kennis overdragen die in vele culturen goed bewaard werd, ze zijn altijd een symbool geweest van wijsheid, onsterfelijkheid, maar ook van liefde en geluk.

We zullen ook het interessante onderwerp zien van de valse deuren die in vele culturen aanwezig zijn, deuren die schijnbaar nergens naartoe leiden, maar die niettemin interdimensionale portalen waren die sinds de oudheid werden gebruikt voor interstellaire reizen, gebruikt door Ruimtewezens die altijd in contact stonden met de aardse mensheid.

De Egyptische cultuur bewaart onopgehelderde mysteries, zoals het bestaan van tunnels die de Piramiden en de Sfinx met elkaar verbinden. Wie heeft deze machtige bouwwerken gemaakt en met welk doel? En wat bevindt zich in de kamer der archieven, evenals op de inventarisstèle die onbekende gegevens onthult?

En hoe zit het met de geavanceerde technologie waarmee ze die moesten bouwen? De ontdekking van de relatie van de tempels, de piramiden, de rivier de Nijl, met de sterren en de constellaties, als een weerspiegeling van de Kosmos op Aarde, is werkelijk verbazingwekkend.