menu

zaterdag 10 december 2016

Bermuda Driehoek, vluchten van Malaysia Airlines...

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

We gaan verder met de diverse gebeurtenissen die laaghartig verhuld zijn geweest, en het is belangrijk te weten dat de Aarde-Gea-Gaia en alles wat er bestaat niet is zoals zij ons hebben doen geloven, namelijk een wereld die men uitbuiten, ontbossen, waarbij men steden verontreinigt, waterschaarste veroorzaakt, en de cultiveerbare gronden overal vermindert of er voor zorgt dat zeeën en oceanen, meren, rivieren geïnfecteerd worden om de aarde zo te veranderen in een grote ziekelijke en besmettelijke vuilnisbelt.
Maar daarnaast doen ze het ook in de stratosfeer die ons omgeeft terwijl ze tegelijkertijd meedogenloos talloze natuurlijke species doen verdwijnen
Maar wat is het doel om korte metten te willen maken met onze mooie blauwe planeet die ons zo geholpen heeft?
Naast ons bovendien opeen te stapelen in enorme steden en ons hoge sommen te laten betalen aan belastingen en hypotheken, zijn ze er ook in geslaagd om ons ongevoelig te maken, ons in slaap te sussen, ons te verlammen en zo een decadent, lijdzaam, gelaten ras te creëren dat ook gehybridiseerd is, vol wreedheid, oorlogen, corruptie samen met een enorme hoeveelheid ondeugden en losbandigheden zoals nooit eerder bestaan heeft in de geschiedenis.
Het is belangrijk te weten dat er nog altijd een waardevolle ecologische biodiversiteit is die met moeite overleeft en die nog steeds ondergedompeld is in krachtige velden van elektromagnetische frequentie met wonderbaarlijke centra van vitale energie, circuits, heel krachtige vortexen die na vele eeuwen van annulering en onrechtmatige inbezitneming zich nu tot verbazing van velen opnieuw beginnen te activeren.
Het gaat om krachtige trillingsvelden die de Wijze Kosmocreatoren van de ruimte ons met grote wijsheid en liefde hebben nagelaten met de bedoeling om ons te helpen in onze evolutie en het besturen van fysieke, psychische en spirituele energieën.
We spreken over enclaves die heel erg gemagnetiseerd zijn sinds heel oude tijdperken... een magnetische geobiologie die altijd al bestond, maar die nu met de enorme toename van licht-fotonen die telkens meer afdalen naar de aarde, opnieuw gereactiveerd worden zoals ze vroeger waren. Daarom beginnen zich ongekende feiten en fenomenen voor te doen....