menu

zaterdag 10 december 2016

Wijziging van het menselijk DNA door de buitenaardse Elite

We gaan verder met onze onderzoekingen rond verscheidene gebeurtenissen, transformaties-reacties-mutaties, het verlies van individualiteit en globale identiteit en vele andere tegenslagen waar de mensheid en de hele planeet onder lijden omwille van de aanwezigheid van de Binnengevallen Buitenaardse Entiteiten die ons regeren, en we analyseren ook de alteratie van de Genen van Licht en Wijsheid die onze Plejadiaanse, Siriaanse en Andromedaanse voorouders in het DNA hadden geplaatst om een hoogstaande, correcte en wijze evolutie te bereiken.

Wij zijn namelijk dragers van een heel krachtige multiculturele-multiraciale oorsprong en dit verrijkt ons gedrag, onze psyche, onze emoties... en zij hebben ons genetisch gewijzigd omdat ze angst hadden dat wij ons meer zouden ontwikkelen dan zij. Daarom hebben zij onze zintuiglijke en buitenzintuiglijke vaardigheden onbruikbaar gemaakt en weggenomen en ze hebben ons ook beperkt in onze hersenbekwaamheid en ze zorgden er voor dat we stagneerden in de redenerende, emotionele en bewustzijnsgroei die in een ander niveau van wijsheid en universele kennis zou moeten zijn.
Het is omwille van die genetische wijziging dat deze dominerende aliens ons bedwelmd hielden, onze genegenheid-sympathie manipuleerden, en ook de kameraadschap, de teamgeest en alle interne principes die behoren tot het hart-bewustzijn.

De Aliens-Illuminati en hun duistere Geheime Genootschappen zullen met hand en tand vechten tot het einde om ons niet los te laten. En zolang er geen integrale psychogenetische vernieuwing-transformatie is die gericht is naar de Plejadiaanse-Siriaanse Frequentie zal het heel moeilijk zijn om uit hun absorberende dominerende invloed te komen.

Zonder twijfel staan wij nu meer dan ooit voor twee wegen, twee richtingen die lijnrecht tegenover elkaar staan. Ofwel zorgen we er voor dat wij integraal deel uitmaken van de interne-fotonische energieën ofwel gaan we volledig in een ontvolking die sinds lange tijd heel goed voorbereid is door de duistere krachten om ons van onze planeet te vagen.

Maar zullen zij een einde kunnen maken aan het machtige genoom van Sterrenlicht dat wij uit eigen recht dragen en ons onbekwaam maken en voor altijd vernietigen? Of zullen wij deze vreselijke stille uitroeiing van onze tradities en gewoontes overleven met een verhoging van wijsheid, bewustzijn en liefde en die enorme vreugde om te leven in Geluk en interne Vrede.