menu

zaterdag 10 december 2016

Wie trekt aan de touwtjes bij de Amerikaanse Federal Reserve?

In deze 5e video vinden we het belangrijk om dieper in te gaan op het "onthullen van de verschrikkelijke plannen die de Duisteren beramen" tegen de mensheid, en in dit geval "de geheime oorzaken" aan het licht te brengen waarom de beroemde oceaanstomer "Titanic" eindigde op de bodem van de zee.
Zou er iets meer achter zitten dan wat "officieel gezegd werd" tegen het publiek, en dat men nooit te weten kwam? Maar wat "is er werkelijk gebeurd" met de grootste oceaanstomer ter wereld? Het was in werkelijkheid een samenzwering en een heel goed gepland "Nibiruaans-Reptiliaans" complot.

Het was "een sterk netwerk van samenzwering" tegen een groep vermogende ondernemers, "aannemers, bankiers, financiers", die zich samen met drie grote magnaten sterk verzetten tegen de oprichting van "de US Federal Reserve", want met de oprichting ervan, "zouden de Banken de wereldeconomie centraliseren en controleren."

Het had ook zeer grote gevolgen voor de maatschappij in het algemeen, want bij de overledenen was er ook John Astor, "de rijkste man" van zijn tijd, grote "vriend en financier" van de uitvindingen van Nicola Tesla, ontdekker van "de vrije en oneindige Toroidale energie'. En "de Nibiruanen-Illuminati" wilden voor niets ter wereld dat we dit zouden kennen, zodat we "zouden blijven afhangen" van de Nieuwe Wereldorde (NWO) en hun wrede bedoelingen.
En wat kunnen we zeggen over de vreemde toevalligheden van die samenzweringen op specifieke data die verbonden zijn met het cijfer 11, dat ook voorkomt in andere gebeurtenissen die de mensheid hebben geschokt op die sleuteldatum? Zou het kunnen dat alles goed voorbereid wordt?
Het lijkt er op dat men nooit de authentieke waarheid heeft gekend over de aanslagen van "11 maart 2004" in Madrid-Spanje, of de vernietiging van "de Twin Towers van New York", wat ook gebeurde op een 11e. Zouden deze deel uitmaken van een agenda die is opgesteld voor "hun rituelen met menselijke offers," hetzij van een menigte, selectief of met betrekking tot "het begin of het einde van een oorlog"?