menu

zaterdag 10 december 2016

Onafhankelijkheidsstrijd. Fraude en politieke corruptie. Spanje. NWO

We gaan in dit 2e deel verder met deze aspecten die zo delicaat zijn voor ons bestaan aangezien de elite en haar bondgenoten er in de eerste plaats naar streven om heel de wereld te monopoliseren, maar als hun sluwe zetten van altijd niet uitdraaien volgens plan, zullen ze heel waarschijnlijk bondgenootschappen zoeken om ons op deze wijze beter te controleren. Want hun doel is om zonder tegenstand hun Nieuwe Wereld Orde te creëren die ze zozeer nodig hebben omdat ze zich hiermee de totale controle over de planeet kunnen toe-eigenen en daarvoor moeten ze hun werkelijk gelaat tonen. En het lijkt dat dit nu aan het gebeuren is.
Zijn ze er soms niet in geslaagd om hun wil op te leggen aan het Griekse volk in het referendum over hun eigen rechten? En wat zullen we zeggen van Portugal en hun recente verkiezingen?
En wat betreft de komende verkiezingen in Spanje, wie gaat er regeren? Dezelfde partijen van altijd of andere zogezegd nieuwe groepen met vernieuwde projecten? Of zullen het dezelfden zijn met een ander, jonger gelaat om zo te kunnen blijven verder doen met om de beurt regeren, maar waarbij ze altijd beloven wat ze niet gaan vervullen omdat ze uiteindelijk hun meesters moeten dienen?
Zouden vele meer bewuste burgers weten wie er achter zit en duistere bevelen geeft om monarchieën en regeringen te veranderen zoals ze altijd gedaan hebben?
Maar wat kunnen we bovendien zeggen over de onafhankelijkheidsstrijd die in volle opmars is? Is dat het nieuwe alternatief van de globale machthebbers om hun Nieuwe Wereld Orde op te leggen?