menu

zaterdag 10 december 2016

Dictatoriale Orwelliaanse Bewaking en Controle

We bevinden ons in de moeilijkste periode van onze lange en conflictueuze geschiedenis, in een overgang mensheid-aarde die op een duidelijke manier ons lot zal bepalen.
We staan tegenover twee krachten, die van de duisternis gekenmerkt door een aantal nefaste binnengevallen aliens die zich 12.000 jaar geleden ongestraft en met misbruik meester hebben gemaakt van onze planeet, en de Wezens van Licht die afkomstig zijn van subtiele en hogere werelden, die al het mogelijke deden om ons te helpen in onze evolutie-bekwaming...

Toch had de macht van de duisternis meer kracht-gezag, maar nu is de termijn van dominantie-controle ten einde en moet de planeet en ook de mensheid terugkeren naar hun oorsprong van de sterren en zich decoderen van de funeste frequenties die wij geabsorbeerd hebben, terwijl de planeet-Gaia zich begint aan te passen voor de nieuwe geologische structuren, om het nieuwe Fotonische Ras dat heel dichtbij is te huisvesten.

We worden opgeroepen tot een radicale planetaire, psychologische-gedragsverandering en een totale genetische verandering en de overheersende aliens weten dat heel goed. Daarom klampen ze zich vast aan hun hegemonie-gezag, vechten om ons niet los te laten en veroorzaken nog meer tegenslagen en chaos in heel de wereld.

Daarom dat hun gehybridiseerde cyborgs ons telkens meer insluiten en onder druk zetten. En om deze vreselijke doelstellingen die al goed gepland zijn te rechtvaardigen, verstoppen ze zich achter de veiligheid van de burgers of van de Staat. En dus onder die valse vlag gaan ze zonder enige belemmering steden militariseren, en ziet de bevolking zich steeds meer gecontroleerd en omsingeld... En naast het feit van zich uitdagend te gedragen alsof ze een gewapend Leger zijn, zijn er ook de aanslagen die ze soms zelf veroorzaken, de simulaties die ze gebruiken, de rechten van de burgers die ze misbruiken...
Het vreemde is dat die onderdrukking enorm is toegenomen sinds de aanslag op de Twin Towers van N.Y. in 2001. Daarom dat vele activisten, journalisten en verdedigers van de mensenrechten zeggen dat vanaf die datum de zogezegde Nieuwe Wereldorde begon.

We moeten niet vergeten dat dit is wat de involutieve aliens willen om zich te versterken en nog meer verdeeldheid te zaaien onder ons. Met dat excuus sluiten ze ons op en zo worden wij zonder tegenwerking onder controle gehouden. Daarom dat de entiteiten van antilicht zich inspannen opdat wij dat Orwelliaans geglobaliseerd mentaal zouden behouden, zo kunnen ze ons 'en masse' zonder tegenwerking manipuleren, ons op duizend en één manieren gefascineerd bezighouden en is het gemakkelijker om eender welke uitroeiing of controle die ze zich voornemen uit te voeren.