menu

zaterdag 10 december 2016

Ondergrondse Eugenetische Laboratoria van de Nazi-Globalisten

KOSMISCHE INTERFERENTIES EN EUGENETISCHE LABORATORIA DIE IN GEREEDHEID ZIJN GEBRACHT OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DE MENSHEID

Met elke dag die voorbijgaat zijn de schadelijke bedoelingen van de dominerende Aliens om ons te vernietigen steeds duidelijker zichtbaar. Zou het niet aangewezen zijn om ons meer te informeren en duidelijk te laten blijken dat we niet akkoord zijn met wat de top die aan de macht is beraamt om dit menselijk ras te vernietigen?
Wat de regerende Elite probeert te doen is korte metten maken met deze mensheid en er naar streven om ons met alle mogelijke middelen uit te roeien en dat ziet men in vele schijnbare toevalligheden, zoals de ongewone winter die vele landen momenteel doormaken, of de talloze rampen... Zou de Aarde gemanipuleerd worden met het project Haarp, de Elf en Gwen golven en zouden ze wanneer ze willen het klimaat zonder enig bezwaar veranderen en zo talloze verwoestende orkanen, tyfoons, tornado's, aardbevingen,... creëren?
Zouden ze dit kunnen controleren? En wat gebeurde er met de Komeet Ison, zou hij vernietigd kunnen zijn, of wat is er gebeurd? Wat gebeurt er in de lucht, in onze atmosfeer terwijl wij het niet opmerken?
Om haar wrede doelstellingen van ontkrachting-annulering te versterken, aangezien ze zagen dat ze ons niet helemaal hebben kunnen beperken zoals ze altijd al wilden, heeft de gecamoufleerde dominerende buitenaardse Elite zich voorgenomen om hun zuivering-eliminatie sterker te maken door middel van talloze vreemde onderaardse basissen. Maar wat is het doel van die onderaardse basissen?