menu

zondag 20 november 2016

Donald Trump strategie elite, sociale shock, NWO, samenzwering, beurscrash

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

Elke dag die voorbijgaat kan men delicate sociologische, politieke en overheidsfeiten waarnemen die onvoorzien het wereldpanorama wijzigen en het is noodzakelijk alert te zijn want het zijn feiten waarbij de globale machthebbers en hun vazallen hun samenzwering voor een sociale breuk hebben geaccentueerd en dit is gericht... tegen de mensheid.
Hoewel de meerderheid van de mensen het dubbel spel en bedrog beginnen te vermoeden dat zich langs alle kanten voordoet, vertrouwen ze toch nog altijd op de politici zonder te weten dat achter hen degenen staan die werkelijk regeren vanuit de duisternis en dit werd vastgesteld met de resultaten van de recente presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten, die de norm zullen aangeven opdat de andere regeringen hun stappen gehoorzaam kunnen volgen...
Op heel korte tijd zullen veel beloofde zaken vastgesteld worden met de nieuwe en verrassende aanstelling van Donald Trump als president... En wat zal het antwoord kunnen zijn op zoveel agitatie en sociale onzekerheid die niet stopt, met inbegrip bij beroemdheden? Zou het betekenen dat ze definitief hun fameuze NWO kunnen opleggen waar ze zo naar streefden omdat het enkel een kwestie is van een beetje tijd om gewelddadige en onverwachte reacties te hebben? Zouden met de nieuwe regering geostrategische veranderingen beginnen terwijl de economieën in paniek slaan en ze zo hun nieuwe wereldmunt kunnen creëren?
Zou Trump op eigen kracht gevochten hebben om President te worden of was het een beslissing van de elite, en zijn z’n xenofobe en racistische houdingen, zijn beledigingen enz. plannen die opzettelijk gecreëerd werden vanuit de duisternis zelf om nog een stap verder te gaan?