menu

maandag 18 mei 2015

Stierf Hitler of vluchtte hij naar Zuid-Amerika? De huidige nazi erfenis.

We gaan verder met die mysteries rond vele zaken die de nazi's deden na het einde van de 2e Wereldoorlog... Waarom was er zo veel interesse in bepaalde Latijns-Amerikaanse landen, voornamelijk Brazilië, Paraguay, Argentinië, Chili... en nog andere landen?
Hadden ze iets voorbereid in het geval ze de oorlog zouden verliezen? Of wilden ze de opvolging van hun regime verzekeren, maar dan meer vanuit de duisternis om niet ontdekt te worden?
Zou het doel onder andere geweest zijn om te proberen opnieuw hun machtige arische-nazistische rijk op te richten?
Maar wie bereidde dit voor, zouden het de werkelijke heersers van de zichtbare regering en die van de duisternis geweest zijn die op hun beurt sinds hun komst naar de Aarde lang geleden, alles handhaven-controleren, hetzij in tijden van een ver verleden evenals in het heden, en de goedgelovige, naïeve en gemakkelijk te manipuleren mensen gebruiken? Zouden die trouwe dienaars niet de stromannen-marionetten zijn van een superieure Elite die hen bevelen geven?

En met betrekking tot die Aliens die vermomd zijn als mensen, zouden zij de enigen zijn die bestaan en die de mensheid die in slaap is onder controle houden, of zouden er anderen, heel machtigen zijn die sinds het nazistische-fascistische tijdperk en het derde Rijk reeds vanuit de duisternis de overtuigde en fanatieke heersers van de algemene zichtbare macht leidden?
Maar wat gebeurde daarnaast met Adolf Hitler, zou hij gestorven zijn samen met zijn Leger bij de verovering van Berlijn, waardoor hij een onbevreesde regerende dictator leek, zoals men ons altijd liet geloven, of gebeurde er iets anders dat de wereldgemeenschap niet weet?