menu

maandag 12 juni 2017

Aanslagen, Militarisering, Midden-Oosten, Qatar-Iran, Trump-S-Arabië. Internet

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DLEEN***

Elke dag die voorbijgaat gaat er meer vertrouwen verloren in de machthebbers en in het bijzonder wat betreft terreuraanslagen, aangezien ze, in plaats van veiligheid te bieden aan de burgers, uiteindelijk in de onmogelijkheid verkeren om de aanslagen te vermijden die zich overal voordoen. Het lijkt erop dat de imperialistische Deep State wanhopig is om de controle te behouden over de bevolking, die niet weet wat er achter de donkere duisternis zit.
Maar waarom doen zich deze ernstige acties voor tegen de maatschappij, is er dan zoveel nalatigheid hoewel ze weten dat het terrorisme niet zal stoppen, of zou er iets meer achter zitten?
En wat doen de Inlichtingendiensten, zijn ze misschien niet gecreëerd met als doel om de terroristen te volgen en veiligheid te bieden aan de burgers, of zijn ze voor de militarisering van de bevolking en om algemene angst te creëren, en hen op te sluiten onder maatregelen van uitzonderingstoestanden zoals gebeurt in Frankrijk en nu in het Verenigd Koninkrijk met zoveel aanslagen, valse alarmen, enz. terwijl velen denken dat het voor hun eigen bescherming is?
Of gaat het om een dekmantel om meer macht te geven aan politie en militairen tegen het terrorisme, terwijl het de regeringen zijn die hen gecreëerd en verspreid hebben over de hele wereld, om overal ontreddering en pijn te creëren.
En heeft dit te maken met het veto van de Amerikaanse president tegen de burgers van zeven moslimlanden om zich te beschermen tegen terroristen, en zich ook tegenover Saoedi-Arabië te stellen omwille van de aanslagen op de Twin Towers, terwijl hij nadien zelf naar dat land reisde dat hij verweet een land van terroristen te zijn, en ging hij naar daar met als doel om enorme hoeveelheden wapens te verkopen?
En zou daarachter de zwarte hand zitten opdat de oorlog in die zone van het Midden-Oosten zou toenemen, en zijn ze daarom Qatar erbij aan het betrekken, om zo te proberen Iran zelf binnen te vallen?