menu

woensdag 8 februari 2017

Trump en Zionistische elite, oorzaak WO, val Tsaar Rusland, Mexicaanse Rev.

Bij deze gelegenheid zouden we bepaalde feiten willen aanbieden die verband houden met een reeks intriges, samenzweringen en complotten, die de richting van de moderne geschiedenis veranderd hebben, en waarvan we de nefaste gevolgen tot op de dag van vandaag moeten verdragen.
Daarom is het heel belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en dit kan men enkel verwerven door de waarachtige geschiedenis te kennen, en niet degene die men ons verteld heeft of die men sluw aangepast heeft met als doel om het machtsmisbruik te verbergen, aangezien er in dit jaar 2017 vele nieuwe zaken voor ons voorbereid worden… zou dit jaar 2017 beslissend zijn voor het lot van de mensheid?
Het is evident dat er ons een behoorlijk gecompliceerd jaar wacht, en nog meer met dit kabinet dat de nieuwe Amerikaanse president gevormd heeft… Werd hij door de elitocratie gekozen om dezelfde racistische ultraconservatieve lijn door te trekken? Of zou hij op een bepaalde manier verbonden zijn met de Brexit en het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie?
Wacht ons een regering met een totalitaire nazistische-fascistische hofhouding die er ook naar zal streven om de wereldeconomie te doen instorten zoals men deed in de jaren ‘20 met de grote depressie waarbij verschillende miljoenen mensen op straat eindigden?
Volgens ons perspectief nadert er iets heel sterk dat nog meer profiteert van dit jaar 2017, dat samenvalt met honderd jaar sinds de val van het Tsarenrijk of zoals gebeurde in de 19de eeuw waar het Imperium zich tot taak stelde om oorlogen en interventies te creëren tegen soevereine landen wat maakte dat vele zaken zouden veranderen in hun voordeel… De Britse imperiale elite was namelijk samen met haar bondgenoten al sinds die jaren ijverig haar Eerste Wereldoorlog aan het voorbereiden…