menu

zondag 8 januari 2017

Aanslag Berlijn, crash Chapecoense, samenzwering tegen Rusland, militair koor

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***

We bevinden ons op het einde van een vervallen ras en enkel door duidelijke oriëntaties te volgen, zullen velen zich intelligent weten te gedragen... om geen deel uit te maken van misleidende informatie, het achterhouden van informatie, onoplettendheid en de totale mislukking van ons leven.
We bevinden ons nu meer dan ooit in een delicate situatie die toeneemt op heel de planeet, met provocaties die onverwacht worden uitgelokt door de imperialistische elite, om ons onder druk en in angst te zetten... zoals in het geval van de aanslag van Berlijn door opnieuw een zogenaamde eenzame wolf... Het vreemde is dat er feiten zijn die overeenkomen met andere gevallen zoals de aanslag in Nice... of met de mega-aanslag op de twin towers van New York, aangezien er tussen het puin vreemd genoeg een intact paspoort opdook van één van de vermoede fanatieke terroristen.
En om in hun duistere doeleinden te slagen, streven ze er nu naar om sport te politiseren en te beschadigen, zoals in het geval van Rusland, door de winterspelen van Sotsji van hen af te nemen, of door meer sancties op te leggen, of door Russische diplomaten zonder enige reden uit de V.S. te zetten, aanvallen op de Russische ambassade in Damascus in Syrië... door de chauffeur van de president te vermoorden, of met de laffe aanslag op de ambassadeur in Turkije door hem in de rug te schieten, enz.
Streven ze er werkelijk naar om druk te blijven zetten tot de limiet om het te dulden bereikt is terwijl een groot deel van de bevolking het enorme spel van samenzwering dat er is niet kent... Zou het moment aanbreken om onze psyche te openen voor de waarheid?
Maar wat gebeurt er bovendien met zoveel mysterieuze vliegtuigongevallen die de laatste tijd zijn toegenomen, zouden vele ervan uitgelokt worden, of gaat het echt om gewone ongevallen?