menu

zondag 7 april 2013

De Goudfraude En Het Bedrog Van De Onderdrukkende Aliens

Nu we "de diverse samenzweringen" en verborgen plannen van "de duisteren en overheersers van de NWO" hebben leren kennen, gaan we in deze "6º video Alcyone Plejaden" verder met deze interessante zoektocht naar betrouwbare gegevens die "ons allemaal rechtstreeks aangaan". Vele onderzoekers in "politieke wetenschappen en geopolitiek" hebben kunnen vaststellen dat die van de "Nieuwe Wereldorde NWO" de oprichters waren van "de ongrondwettige Goudreserve" (FED) voor hun eigen profijt.
We spreken over een "private Nationale Bank" die samen met andere "Internationale Banken" van "de twintig belangrijkste magnaten-families" die behoren tot "de Illuminati-Bilderberg en andere Geheime Ordes, degenen zijn die "met onverzadigbare hebzucht" zich meester hebben gemaakt van al "de Goudreserves van de wereld" en deze beheren.

Op die manier zijn "de Goudreserves" van elk land altijd maar verminderd tot "er geen meer zijn". En hoewel zij verzekeren dat de "Gold-Holdings" (goudreserves) heel veilig zijn, stelt zich de vraag of dat wel zo is, of "zou er geen goud meer zijn in de veilige opslagplaatsen"?
Recente onderzoeken van "specialisten in financiën en economie" hebben aan het licht gebracht dat het Goud van vele landen "al niet meer bestaat" en vervangen is door "Wolfraam bedekt met een laagje Goud".
Deze enorme "wereldfraude met het goud" is zo "laaghartig en oneerlijk" dat het goed mogelijk is dat het ernstige gevolgen zal hebben zowel voor "de Internationale Elite" waar "de Bilderbergs, Illuminati, Majestic 12, the Bohemian Club, de Club van Rome" en vele andere van hun "Duistere Geheime Genootschappen" deel van uitmaken.
Het "doel van die van de NWO" is niet enkel de bevolking arm maken en ons in verschrikkelijke "economische crisissen" zetten. Ook wat gebeurd is met de zware aanslag op "de Twin Towers van het Financieel Centrum van New York "op 11 september 2001" maakt deel uit van "de wrede agenda van "de Duistere Heren". Indien we verdiepen in dit mysterie, zullen we kunnen vaststellen dat als "centraal punt" van deze vreselijke ramp opnieuw het befaamde 'cijfer 11" opduikt.