menu


maandag 9 september 2024

Alcyone Plejaden Extra 67: Kamala Harris- President VS Marionet Pedofiele, Abortus-, LGBT-elites

 In deze nieuwe extra video zien we de realiteit achter de Amerikaanse vicepresidente Kamala Harris, die zich kandidaat stelt voor het presidentschap van de Verenigde Staten, een nieuwe pion van de schaduwmachten, die, als ze zou winnen, het land van de vrijheden in de tegenovergestelde richting zou sturen: slavernij en bankroet.

Voor veel Amerikanen was president Biden slechts een boegbeeld; Kamala Harris zal dat nog meer zijn als ze wordt gekozen. Het Democratisch Nationaal Comité is volledig gekaapt door de miljardairsklasse en het presidentschap is niet langer een instituut van vitaal belang, alles wordt nu gerund door een corporatie.

Niet dat we een voorkeur hebben voor de Republikeinse kandidaat, want beiden maken deel uit van het politieke spel, en de realiteit is dat degenen die aan de touwtjes trekken goed verscholen zitten in de schaduw, van waaruit ze regeringsleiders aanstellen en afzetten volgens hun belangen en agenda.

Daarom promoot vicepresidente Kamala Harris genderideologie, de LGBT-agenda, pro-abortus, pro-inclusie en gelijkheid tegen de traditionele waarden in van het leven, het gezin, vrijheid en rechten die altijd hebben bestaan en betekenis hebben gegeven aan het Amerikaans land.

Onder de slogan “progressivisme” gaat een radicaal linkse, anti-menselijke, agenda van totale controle schuil en zoals we in deze documentaire zullen zien, zoekt hun rampzalig economisch programma het land te laten instorten en de kwetsbare Amerikaanse economie nog verder te vernietigen. Laten we eens kijken naar de staat van dienst van de slechtste kandidaat voor het presidentschap van de VS.