menu


maandag 20 mei 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 59: CRISIS MONARCHIE, ONTROUW-LETIZIA, KANKER CHARLES III-KATE MIDDLETON

 De monarchie als instituut bevindt zich overal ter wereld in vrije val. De tijden dat ze werden gezien als een voorbeeld van sociaal en familiaal gedrag en verantwoordelijkheid zijn voorbij, nu zijn allerlei schandalen aan de orde van de dag.

Dit is het geval met de Spaanse monarchie, corruptie met de emeritus koning Juan Carlos I, en meer recentelijk de ontrouw en het overspelige leven van koningin Letizia met meerdere minnaars voor en tijdens haar huwelijk met koning Felipe VI.

Ook de Britse monarchie beleeft momenten van crisis als nooit tevoren, en dat allemaal door een gebrek aan transparantie dat veel wantrouwen opwekt bij het Britse volk in het algemeen.

Charles III lijdt aan een vermeende kanker waarvan de ernst niet bekend is; een koningin, Camilla, die wegkwijnt van uitputting; een kroonprins, William, die wordt beschuldigd van ontrouw; en een verdwenen prinses, Kate Middleton, de meest geliefde van de koninklijke familie, wiens gemanipuleerde wederverschijning ertoe heeft geleid dat de media het paleis bestempelen als een "onbetrouwbare bron".

De onthulling dat de prinses van Wales aan kanker lijdt en uit de schijnwerpers van de media zal verdwijnen, heeft geleid tot een crisis in de Britse monarchie en het is onduidelijk hoe deze zal aflopen. Wat is er aan de hand? Wat verbergen ze? Wat is het plan vanaf hier?