menu


dinsdag 27 december 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 36: INDIA, ASURA’S, BOLLYWOOD DODEN VACCINS, MODI, STRIJD WETENSCHAPPERS

 India was van oudsher een groots continent, met een hoog ontwikkelde cultuur en samenleving, waar grote wezens werden gevormd, vol rijke tradities en een voorname cultuur die niet is verdwenen, hoewel veel dingen opzettelijk werden verborgen zodat wij onwetend zouden blijven.

De geschiedenis van India gaat terug tot tijden waarin grote wezens, goden en helden vochten en de duisternis overwonnen die hen probeerde te overheersen.

Die asura-overheersers die in die oude tijden bestonden, zijn dezelfde die vandaag bestaan en die zijn teruggekeerd vermomd in menselijke lichamen, en met hen ook het geweld, de moorden, de leugens met deze valse pandemie en haar giftige vaccin, want de vaccins zijn allemaal dodelijk ondanks de beloften van immunisatie. Daarom vallen miljoenen onschuldige mensen dood neer aan diverse kwalen die ze voorheen niet hadden. Onder hen zijn beroemde acteurs, Bollywood-actrices, politici, muzikanten en nog vele anderen. De mensen beginnen echter wakker te worden en zich rekenschap te geven van de farce. Vele advocaten klagen regeringen aan, samen met wetenschappers en activisten, met de steun van miljoenen mensen die protesteren om de vrijheid en soevereiniteit te redden die ze ons willen afnemen.