menu


donderdag 27 augustus 2015

Dimensionale Poorten. Schepen Galactische Confederatie. Dringend ontwaken

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.
Met als enig doel om de meest correcte weg te tonen naar onze evolutie-vooruitgang willen we aangeven dat nu het definitieve moment is, omdat we met die verhoogde frequentie-trilling, als er niets tussenkomt, het succes zullen bereiken dat we altijd al gezocht hebben.
Het gaat om een machtige lichtgevende ruimte-tijdenergie die onze planeet omgeeft die ons die grote sterrenhulp kan geven om onszelf te redden. Dit is het moment om die kwantumsterrensprong te maken in de richting van een werkelijke verandering die ons voor altijd verheft en transformeert naar het fotonisch Licht. Want zoals de zaken ervoor staan is alles zo gevaarlijk geworden dat het dringend is om voorbereid te zijn om gelijk welke onverwachte gebeurtenis en obstakels-moeilijkheden het hoofd te bieden, en heel alert te zijn voor de bewegingen van het antilicht.
Het is dringend om ons bewustzijn te ontwaken omdat er ongelooflijke dimensionale portalen en schepen van licht aan het aankomen zijn met als doel om ons te helpen omdat zij de macht hebben om aanwezig te zijn en zich te materialiseren… Zouden ze beschermende missies hebben terwijl de mensheid, die verzonken is in haar bezigheden, niet doorheeft dat iets hoger op weg is om ons te beschermen en ons oud DNA te decoderen terwijl ze ons ingeslapen bewustzijn verheffen vooral van diegenen die met goede wil bereid zijn om hun leven te beteren?