menu

donderdag 3 januari 2013

De Alcyon Plejaden Trilogie

Deel 1

Dit eerste deel van deze video toont ons de gebeurtenissen die al plaatsvinden in de kosmos, met het dichterbij komen van een enorme hoeveelheid elektromagnetische energie die komt van de Zon Alcyone van de Plejaden naar onze planeet Aarde en naar heel het Zonnestelsel, dat zijn hoogtepunt zal bereiken vanaf de Winterzonnewende van 2012 net zoals de maya's het schreven in hun kalender en wetenschappers zijn dit nu aan het vaststellen.

Realistische Animatie met Onuitgegeven beelden van ongelooflijke kosmische gebeurtenissen die zullen leiden naar een radicale transformatie van de wereld zoals wij die kennen, en de creatie van een nieuw Fotonisch tijdperk.
Deel 2

Dit tweede deel van de video's De Plejadiaanse Fotonische Frequentie en het Nieuwe Fotonische Tijdperk, legt uit waarom er vertraging is in de zo langverwachte intrede van de Aarde en heel het Zonnestelsel in de Plejadiaanse Fotonische Gordel en het begin van het nieuwe Fotonische Tijdperk dat, zoals de Maya's voorspelden en zoals de Wetenschappers nu vaststellen, had moeten samenvallen met de Winterzonnewende, tussen 21 en 23 2012.

Maar dit heeft nog niet plaatsgevonden. Daarom legt deze video uit hoe er sterke tegenstand en inmengingen zijn geweest van diegenen die de planeet willen domineren om deze onafwendbare komst te vertragen, waardoor ze meer pijn en chaos creëerden en er voor zorgden dat de mensheid sceptisch wordt voor de gebeurtenissen waarvoor we ons allemaal moeten voorbereiden zonder de waakzaamheid te verminderen, en zo te kunnen deelnemen aan een nieuwe dag van 2.000 jaar van fotonisch licht.Deel 3

Dit derde deel van de video De Plejadiaanse Fotonische Frequentie en het Nieuwe Fotonische Tijdperk onthult een realiteit die science-fiction lijkt, maar het niet is. We leggen de sterke obstakels uit die de zo langverwachte komst van de Zon Alcyone van de Plejaden heeft vertraagd, die voorzien was voor de winterzonnewende van 2012.

Maar, ondanks al deze moeilijkheden, maakt de komst van Alcyone deel uit van een cyclische beweging die op Kosmisch vlak zal plaatsvinden op eender welk moment, daarom raden wij aan om de waakzaamheid niet te verminderen en voorbereid te zijn op elk vlak om zo deel uit te maken van de grootste sterrengebeurtenis ooit.