menu


dinsdag 23 november 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 10: JOE BIDEN, DEMENTIE, PEDOFIEL, NWO-MARIONET, VACCIN, AFWIJZING MILITAIREN

 De huidige 46e president van de VS is één van de minst populaire presidenten bij het Amerikaanse publiek, vanwege zijn duistere verleden met beschuldigingen van pedofilie, ongepast gedrag met kinderen en jongeren, misbruik, van hemzelf en de schandalen rond zijn kinderen, samen met beschuldigingen van corruptie wegens onregelmatige activiteiten, van plagiaat, racisme, incompetente publieke interventies, met lapsussen die de geruchten over zijn geestelijke gezondheid doen herleven, en twijfels over zijn bekwaamheid om de grootste mogendheid ter wereld te leiden.

Dit alles, gekoppeld aan de bevordering van de transgender-agenda, LGBTQ, abortus, en zijn banden met communistisch China, alsmede de vaccinatieplicht die hij in vele sectoren wil opleggen, met een schadelijk gentherapie-vaccin, heeft geleid tot een minimale goedkeuring van zijn politieke leiding als president.

Daarom komt daar nu ook de afwijzing bij van het leger, leden van de marine, luchtmacht, bewakers, politie, openbare aanklagers, bisschoppen die zich realiseren dat hij slechts een stroman is, een marionet die deze functie heeft gekregen door de NWO-elite, met als doel zijn agenda tegen het volk voort te zetten en de weinige Amerikaanse waarden die nog bewaard zijn gebleven te vernietigen. En wat hij nastreeft is een bewakings- en slavenstaat, zoals we nu al zien.maandag 15 november 2021

123: LGTBQ TRANSGENDER-KINDEREN, MANIPULATIE ONDERWIJS, VACCINATIEPLICHT, PEDOFILIE

 Niet tevreden met het opsluiten van kinderen en hen te straffen met duizend en één ongegronde angsten en het creëren van moeilijk te genezen sociale fobieën, door hen te dwingen mondmaskers te dragen, zelfs op glijbanen en schommels of bij het voetballen, wordt nu onthuld dat de agenda nog perverser is met de indoctrinatie van kinderen in de LGBTQ-agenda, evenals de hersenspoeling met betrekking tot gender-identiteit die ze willen doen doorgaan als normaal.

Het ergste is dat het vermomd is als onderwijs, en het wordt ook expliciet opgenomen in Disney- en amusementsfilms, of in educatieve activiteiten onder het mom van het bevorderen van gelijkheid in een poging tot social engineering die gericht is op de jongste en meest kwetsbare mensen. Het ergste van deze satanische agenda is dat er pedofilie en kindermisbruik achter schuilgaat. Ondertussen gaat de dystopische agenda van de heersende elite door met haar absurde maatregelen onder het mom van legaliteit.

En wat te zeggen van het genocidale vaccin waarmee men kinderen wil ziek maken en doden, en dat de gezondheidstirannie aan nog jongere kinderen opdringen, wetende dat het geen enkel nut heeft, en dat kinderen de ziekte niet oplopen of eraan lijden? En de quarantainekampen in de hele staat om kinderen die ervan verdacht worden besmet te zijn met het coronavirus, op te sluiten en te isoleren, wat is het doel daarvan? Hoeveel kinderen en adolescenten moeten er nog sterven voordat de rechtbanken besluiten de toepassing van het Covid-19-vaccin op minderjarigen op te schorten?dinsdag 9 november 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 9: REFERENDUM ZWITSERLAND, GEEN COVID-WET, PROTESTEN GEZONDHEIDSPAS, MARBURG

 Op 28 november zal het Zwitserse volk de kans krijgen om een referendum te houden om te zien of zij voor het afschaffen van de Covid-wet zijn met zijn gezondheidspas, en dat zou de basis kunnen leggen voor vrijheid in de hele wereld, dus we doen dringend beroep op alle Zwitserse kijkers van Alcyone Plejaden om campagne te voeren in het hele land, want er zijn nog maar een paar dagen over om dit referendum in het voordeel van het volk te laten uitvallen.

Als het Zwitserse volk de tirannie zou verslaan, zou het een voorbeeld worden voor heel Europa en de hele planeet, en aantonen dat de ware macht bij het vrije en soevereine volk ligt en niet bij de dictaten van de elites die ons alleen maar willen tiranniseren, met duizend en één excuses, samen met de officiële media die hen onvoorwaardelijk dienen.

Het Zwitserse volk heeft wellicht de sleutels in handen die de deuren van het lot van de mensheid openen naar de vrijheid en de triomf van het licht.zaterdag 6 november 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 8: KLAUS SCHWAB, NAZI, TRANSHUMANIST, GROTE FASCISTISCHE RESET, WEF-DAVOS

 Klaus Schwab is een rijke Duitse ingenieur van nazi-afkomst en afstammeling van de beruchte Rothschild-familie, oprichter van het "Wereld Economisch Forum", dat wordt aangeprezen als een organisatie die "publiek-private samenwerking" bevordert, maar wat hij nastreeft is de wereldwijde Grote Herstart, gebaseerd op een technologische dictatuur en controle, hij pleit voor eugenetica, transhumanisme, de integratie van nanotechnologie in het menselijk lichaam, zodat de mens van op afstand wordt gecontroleerd door de staat.

De zogenaamde "Grote Reset" van Klaus Schwab omvat waterkracht, plasmaturbines, kernenergie, materiaalkunde, kernwapens, olie en gas, steenkool, biobrandstof, papier, voedsel, robotica, kunstmatige intelligentie, financiën, patenten, farmaceutische producten en nog veel meer.

Het Wereld Economisch Forum is volledig frauduleus en een vijand van de mensheid, die elk jaar begin februari in Davos, Zwitserland, bijeenkomt om zijn dystopische plannen op te stellen voor de agenda van psychopaten die nu met het excuus van Covid, de controle over de wereld aan het versnellen zijn en de mensheid aan het uitroeien zijn.maandag 1 november 2021

122: MENTALE GEZONDHEID KINDEREN-JONGEREN, ZELFMOORD, INDOCTRINATIE, MASKER-VACCINS

 Door de gevolgen van sluitingen en lockdowns wegens de valse pandemie die we doormaken, zijn de geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen en jongeren de laatste maanden toegenomen in een "golf" van psychische stoornissen. Het aantal kinderpsychiatrische spoedopnames, eetstoornissen, angsten, depressies, zelfbeschadiging en zelfmoord bij adolescenten en jongeren is verdubbeld. Er is ook een toename van geweld tegen kinderen, mishandeling en misbruik; en de tijd die kinderen en jongeren achter beeldschermen doorbrengen is de hoogte in geschoten.

Talrijke studies en wetenschappelijke rapporten wijzen op deze alarmerende situatie, met cijfers die blijven stijgen, en dit is ernstig omdat de gevolgen vele jaren kunnen aanhouden, naast de medicalisering van de kindertijd, die samen met de obsessie om kinderen te vaccineren met experimentele gentherapie, een ander ernstig probleem wordt. Waarom worden de cijfers over ernstige gevolgen, onomkeerbare schade en sterfgevallen voor jongeren als gevolg van vaccinatie weggewuifd? Niet alleen dat, kinderen en jongeren lijden onder de mondmaskerplicht die schadelijk is voor hun gezondheid en relaties die zo belangrijk zijn voor hun emotionele en fysieke ontwikkeling.

En hoe zit het met de indoctrinatie, psychologische druk en hersenspoeling die wordt uitgeoefend op de jongsten, die nog geen ontwikkeld kritisch gevoel en onderscheidingsvermogen hebben? Wat is het doel? Welke ideeën worden op scholen ingeprent door een onderwijssysteem dat al jaren wordt gekaapt door de agenda van de elite?